Mercedes-Benz

Mercedes-Benz
Graag tot uw dienst.

Mercedes Antwerpen

Ons filiaal is opgesplitst in 3 locaties, namelijk:
Mercedes Benz Antwerpen
Mercedes Benz Schilde
Truck Center Antwerpen

ANTWERPEN

Begin jaren '60 werden de funderingen gelegd van een groots project voor een nieuw Mercedes-Benz filiaal in hartje Antwerpen.

Dit was het begin van een bloeiende zaak, waar al onze medewerkers door de jaren heen steeds garant stonden voor een goede service aan onze klanten.

Tijdens de jaren '80 en '90 werd het gebouw grondig gereorganiseerd om de werking en prestatie van onze Mercedes-Benz voertuigen te optimaliseren.

SCHILDE

In augustus 2012 zijn we begonnen met de afbraak van onze garage te Schilde en ondertussen kan u ons nieuw gebouw bewonderen.
Schilde heeft een volledige nieuwe showroom en werkplaats gekregen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

LINKEROEVER

Truck Center Antwerpen bestaat in zijn huidige hoedanigheid sinds 2002, maar was onder verschillende benamingen reeds actief sinds 1963.
In 2004 werd besloten tot een relocatie omdat de site in Wilrijk niet langer beantwoordde aan de eisen gesteld aan een modern Truck Center.
Uiteindelijk werd besloten om Truck Center Antwerpen te vestigen op de Katwilgweg te Linkeroever.

De strategische ligging laat toe transporteurs en chauffeurs een optimale service te verlenen. De uitrusting en infrastructuur van het gebouw voldoen aan de huidige en toekomstige noden van het wegtransport.

Onze medewerkers helpen graag het motto "Uw mobiliteit, onze passie" waar te maken!