Mercedes-Benz

Corona update Truck Center

Beste klant

Naar aanleiding van de recente beslissing door onze regering met betrekking tot het COVID-19 virus, zijn wij enthousiast te melden dat wij u opnieuw volledig van dienst kunnen zijn.

Met veel plezier staan wij voor u klaar, maar vragen toch om u te houden aan enkele voorzorgsmaatregelen: maatregelen die wij toepassen om de gezondheid van u, als klant, en onze medewerkers te beschermen.

De algemene reeds gekende richtlijnen blijven van kracht. Dit betekent dat wij geen handen schudden en steeds vragen om de gepaste afstand van minstens 1,5 meter te bewaren.
Om hierbij te helpen, zullen wij de nodige vloermarkeringen voorzien. Bij een bezoek aan onze vestiging is het dragen van een mondmasker verplicht.

Voorzorgsmaatregelen

 • Er wordt enkel gewerkt op afspraak voor zowel sales- als aftersales (onderhoud, wisselstukken,…) afspraken. Graag vragen wij u met nadruk om stipt op tijd te arriveren.
 • Onze wachtruimtes worden afgesloten. Gelieve na het binnen brengen van uw wagen, de concessie te verlaten. U wordt gebeld van zodra uw wagen opgehaald kan worden.
 • Geef aan onze receptiemedewerker enkel uw autosleutel af, zonder sleutelhangers. Uw sleutel wordt gedesinfecteerd bij ontvangst én teruggave.
 • Indien u zich ziek voelt, vragen wij u om uw afspraak te annuleren en te verplaatsen.
 • Onze showrooms & werkplaatsen worden extra vaak schoongemaakt.
 • Desinfecterende gel wordt beschikbaar gesteld.
 • Bij aankomst dient u zich onmiddellijk aan te melden bij het onthaal voor verdere richtlijnen (ontsmetten van uw handen met een desinfecterende gel,…).
 • Geen vrije toegang tot de wagens in de showroom.
 • Na elke bezichtiging en/of proefrit wordt het stuur, de versnellingspook en andere onderdelen van het voertuig gedesinfecteerd.
 • Leveringen zullen licht wijzigen. De uitleg wordt gegeven buiten het voertuig in open lucht en wordt versterkt met een gebruiksvideo.
 • Wij gebruiken stuur- en stoelhoezen en werken met wegwerphandschoenen in de werkplaats.
 • Betalingsvoorkeur: bancontact, waarbij de terminal na elke transactie gedesinfecteerd wordt.
 • Wij vragen u vriendelijk om uw eigen balpen mee te nemen, zodoende de transmissie van het virus tegen te gaan.

Aangepaste openingstijden
Zolang de maatregelen van het FOD Volksgezondheid gelden zullen wij aangepaste openingstijden hanteren, waarbij wij enkel op afspraak werken:

Showroom personenwagens
Maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 18:00

Showroom bestelwagens
Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 18:00
Gesloten op zaterdag.

In de werkplaatsen wordt gewerkt tot van 8:00 tot 16:30.

Maak alvast een online afspraak voor uw onderhoud of herstelling.

Via onze serviceafspraakmodule van Mercedes me,  kan u in een handomdraai de gewenste afspraak maken, op elk tijdstip van de dag, ongeacht waar u bent.

Voor onmiddellijke pechverhelping kan u nog steeds terecht bij onze Mercedes-Benz Service24h via
0800 1 777 77 77 voor personenwagens
0800 3 777 77 77 voor bestelwagens
0800 5 777 77 77 voor trucks

Contacteer ons

Wenst u graag telefonisch contact op te nemen in verband met vragen over uw offerte, een lopende bestelling of een testrit die u onder veilige omstandigheden wenst in te plannen?
Dan helpen wij u graag verder via 0800 96 003.

Zorg goed voor uzelf & elkaar.
Mercedes-Benz Antwerpen
Mercedes-Benz Schilde
Mercedes-Benz Truck Center Antwerpen