Mercedes-Benz

Werken rondom MB Antwerpen: waar wordt wanneer gewerkt?

Van maandag 29 juni tot maandag 31 augustus wordt gelijktijdig gewerkt aan:

- Het kruispunt van de Provinciestraat met de Plantin en Moretuslei. Alle takken van het kruispunt worden afgesloten en de Plantin en Moretuslei is onderbroken.

- De zuidkant van het complex Borgerhout tussen de Singel en het Erasmus Ziekenhuis. De Luitenant Lippenslaan (brug over de Ring) is volledig afgesloten richting Deurne-Zuid. Op- en afritten zijn beperkt of niet bereikbaar.

- Het Singelkruispunt wordt in subfases vernieuwd en blijft steeds toegankelijk, hetzij met beperkte en versmalde rijstroken.

Welke verkeersmaatregelen worden er getroffen?

Op de Plantin en Moretuslei:

- Verkeer van en naar het centrum van de stad vermijdt best de omgeving. Plaatselijk verkeer blijft daarentegen steeds mogelijk dankzij keerlussen. De Van Den Nestlei is via de bypass bereikbaar komende van het Stadspark.

- Voetgangers en fietsers (fiets aan de hand) kunnen het kruispunt blijven gebruiken. Doorgaand fietsverkeer stadinwaarts en -uitwaarts fietst rond de werfzone.

- Tramlijn 11 is gedurende drie weken onderbroken. Plan je reis op www.delijn.be.

Legende wegwerkzaamheden
Legende wegwerkzaamheden

Op het complex Borgerhout en het Singelkruispunt:

- Op het complex Borgerhout is er enkel verkeer mogelijk van Deurne-Zuid richting Singel en centrum. Het Singelkruispunt is toegankelijk via beperkte en versmalde rijstroken.

- Fietsers fietsen in beide richtingen over het nieuwe fietspad.

- De op- en afritten zijn beperkt of niet bereikbaar. De op- en afritten van de buitenring blijven nog open tot zondag 12 juli voor verkeer van en naar Deurne-Zuid. Neem je de afrit komende van Antwerpen-Noord, dan moet je verplicht rechts afslaan.

Wegwerkzaamheden legende
Wegwerkzaamheden legende

Voor de beste reisweg check je best Slim naar Antwerpen via www.sna.be.

Om onze bereikbaarheid overzichtelijk te maken, voorzien wij Mercedes-Benz-bewegwijzering naar onze concessie gedurende de hele periode van de werkzaamheden.

Alvast onze excuses voor het ongemak.

Tot binnenkort.

Mercedes-Benz Antwerpen

Weg werkzaamheden legende
Weg werkzaamheden legende