Mercedes-Benz

Vito Tourer

Knap werk. De nieuwe Vito.

Nog veiliger, krachtiger en comfortabeler. Met intelligente rijassistentiesystemen, krachtige motoren en een nieuw multimediasysteem is de Vito de ideale nieuwe collega voor alle harde werkers.

Wilt u altijd paraat zijn? Kunt u nieuwe uitdagingen niet weerstaan? Voert u uw job doel-gericht uit? Dan is de Vito Tourer uw ideale partner. Want de Vito Tourer brengt u verder – zowel op de weg als bij het succes van uw onderneming. In rendabiliteit en kwaliteit is hij al even voorbeeldig als in veelzijdigheid en veiligheid. Hij is nu eenmaal de specialist in professioneel personenvervoer – van een echte specialist in bedrijfsvoertuigen.

Met een brandstofverbruik vanaf 5,8 l per 100 km is hij zuiniger dan ooit. En dankzij vernieuwende hulp- en veiligheidssystemen stuurt u nog veiliger op uw doelen aan. Met voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving, als Vito Tourer BASE, PRO of SELECT: u kiest gewoon het model dat bij uw plannen past.

En een dicht net van Mercedes-Benz partners zorgt er met uitgebreide diensten voor dat uw Vito blijvend zijn solide betrouwbaarheid behoudt. Vertrouw voor onderhoud en reparatie op uw Mercedes-Benz service partner. Hij kent uw voertuig het best. Zo blijft deVito Tourer lange tijd uw waardevolle partner.